SmartVitaal Business

Professionals kiezen het liefst voor een bedrijf dat werk maakt van employability. Wil je een voorsprong op andere werkgevers? Neem dan een SmartVitaal account in je secundaire arbeidsvoorwaarden op. Je profiteert dan ook nog eens van minder verzuim en meer productiviteit.

Hét zit in medewerkers

Vitale medewerkers zijn onmisbaar in een bedrijf: zij zitten lekker in hun vel en hebben een goede energiebalans. Dat vertaalt zich naar uitstekende prestaties op het werk. En naar een loyale houding tegenover het bedrijf. SmartVitaal faciliteert werkgevers bij het gezond worden, gezond zijn en gezond blijven van hun medewerkers.

Hét zit in je bedrijf

Hoe zit het met de vitaliteit in jouw bedrijf? Zie je lachende gezichten? Voel je het tintelen en bruisen? Een bedrijfsaccount bij SmartVitaal versterkt deze positieve sfeer. Je medewerkers genieten van een uniek vitaliteitsaanbod en kunnen gebruikmaken van de meest uiteenlopende artsen, fitmasters, therapeuten en coaches. Jij profiteert van een mooi rendement.

Hét zit in je SmartVitaal account

Een bedrijfsaccount werkt simpel: je medewerkers loggen via jouw SmartVitaal bedrijfsomgeving in op hun account. Hier zien ze de resultaten van My Clic, hun vitaliteitsdoel én hun persoonlijke vitaliteitsbudget. Dat budget besteden ze aan persoonlijke training of begeleiding van de door jou geselecteerde Vitalenten. Ze kunnen hun vitaliteit nog verder verhogen door overuren en vrije dagen om te zetten in extra vitaliteitsbudget.

Laat medewerkers méér zelf bepalen

"De tijd van bedrijfsfitness is voorbij, medewerkers bepalen tegenwoordig graag zelf hoe ze energiek en gezond blijven", vertelt Mark Scheurs van architectenbureau VPAA. "Wij architecten hebben een zittend beroep. Daarom hebben we voor onze medewerkers een account aangemaakt bij SmartVitaal. Ik merk dat onze opdrachtgevers, veelal overheidsorganisaties, ook veel aandacht hebben voor de vitaliteit van hun medewerkers. We nemen dit onderwerp steeds vaker in onze besprekingen mee."

Benieuwd wat SmartVitaal voor jou kan betekenen? Meld je aan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de laatste nieuwstjes.

Hét zit in inspiratie

#SmartVitaal