SmartVitaal Business

Professionals kiezen het liefst voor een bedrijf dat werk maakt van employability. Wil je een voorsprong op andere werkgevers? Neem dan een SmartVitaal account in je secundaire arbeidsvoorwaarden op. Je profiteert dan ook nog eens van minder verzuim en meer productiviteit.

Hét zit in medewerkers

Vitale medewerkers zijn onmisbaar in een bedrijf: zij zitten lekker in hun vel en hebben een goede energiebalans. Dat vertaalt zich naar uitstekende prestaties op het werk. En naar een loyale houding tegenover het bedrijf. SmartVitaal faciliteert werkgevers bij het gezond worden, gezond zijn en gezond blijven van hun medewerkers.

Hét zit in je bedrijf

Hoe zit het met de vitaliteit in jouw bedrijf? Zie je lachende gezichten? Voel je het tintelen en bruisen? Een bedrijfsaccount bij SmartVitaal versterkt deze positieve sfeer. Je medewerkers genieten van een uniek vitaliteitsaanbod en kunnen gebruikmaken van de meest uiteenlopende artsen, fitmasters, therapeuten en coaches. Jij profiteert van een mooi rendement.

Hét zit in je SmartVitaal account

Een bedrijfsaccount werkt simpel: je medewerkers loggen via jouw SmartVitaal bedrijfsomgeving in op hun account. Hierop kunnen medewerkers door middel van de digitale gezondheidscheck MijnCLIC, een persoonlijk vitaliteitsplan en een aanbod aan vitaliteit professionals, ookwel Vitalenten, waaronder artsen, onderzoekers, therapeuten en leefstijl coaches die on- en offline beschikbaar zijn, werken aan hun vitaliteit. Ook kunnen ze hun vitaliteit nog verder verhogen door overuren en vrije dagen om te zetten in extra vitaliteitsbudget.

Minder verzuim, méér vitaliteit

"Verzuim binnen organisaties heeft vele oorzaken en een daarvan is een minder gezonde levensstijl.", vertelt Sander Odijk, directeur Partnerships & Alliances bij Raet. "Het reduceren van verzuim is voor ons een van de belangrijkste redenen om een partnership met SmartVitaal aan te gaan. We willen ervoor zorgen dat werkgevers meer aandacht besteden aan de vitaliteit van hun medewerkers om hiermee de gezondheid te bevorderen."

Benieuwd wat SmartVitaal voor jou kan betekenen? Meld je aan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de laatste nieuwstjes.

Hét zit in inspiratie

#SmartVitaal