Bescherm je menselijk kapitaal met de online Corona Gezondheidstest van SmartVitaal

bescherm je medewerkers
18 november 2020

Bescherm je belangrijkste kapitaal! Met de online test van SmartVitaal krijg je direct inzicht in de gevolgen van coronapandemie voor jouw medewerkers.

We werken nog steeds zo veel mogelijk thuis en de fysieke en mentale klachten ten gevolgen van corona nemen toe. Hoe gaat het met jouw medewerkers? Waar staat jouw organisatie? Zorg je er wel genoeg voor dat jouw medewerkers straks niet ten onder gaan aan de fysieke en mentale klachten door de coronapandemie? Ze zijn immers je belangrijkste kapitaal!

Corona Gezondheidstest

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers fysiek en mentaal gezond blijven en minder kans hebben op het krijgen van corona? De oplossing is simpel! Met de Corona Gezondheidstest van SmartVitaal.

Een gezonde leefstijl is dé belangrijkste pijler van een goed functionerend immuunsysteem en daarmee ontzettend belangrijk in de strijd tegen corona. Toch is maar liefst 38 procent van de Nederlanders door de lockdown minder gaan bewegen en ongezonder gaan eten. In een recent onderzoek van CNV is bij 21% van de werkenden het ziekteverzuim gestegen door de coronacrisis. 

Direct inzicht in de coronarisico's

Met onze speciale Corona Gezondheidstest helpen we organisaties op een laagdrempelige manier werk maken van de gezondheid van hun medewerkers. Deze 100% digitale gezondheidstest is medisch gevalideerd en geeft jouw medewerkers zowel thuis als op kantoor op basis van hun leefstijl snel inzicht in hun leefstijl-, hart- en coronarisico’s. Daarnaast vertelt de test hen wat zij concreet kunnen ondernemen om die risico’s te beperken en hun leefstijl te verbeteren.

Professor Leonard Hofstra, cardioloog, Hoogleraar AMC en scientific advisor SmartVitaal: “We weten dat een gezonde leefstijl essentieel is voor het versterken van het immuunsysteem tegen virussen als COVID-19. Daarnaast draagt een gezonde leefstijl, met voldoende beweging en gezonde voeding, bij aan een hogere productiviteit, minder stress, gezondere hersenen en minder risico op hart- en vaatziekten. Met onze online test maak je er effectief werk van om de leefstijl van je belangrijkste kapitaal, te verbeteren.”

Meerdere organisaties grepen de mogelijkheid aan om met de Corona Gezondheidstest de gezondheid binnen hun eigen organisatie te meten en verbeteren, waaronder Flevo Ziekenhuis, Provincie Flevoland, Humanitas, Gemeente Delft, Go Kinderopvang en SterkHuis.

 

Deel dit artikel op social media

Gerelateerde artikelen