Lichaam
januari

Doe mee met Dry January!

dry january
01 december 2020

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je een tijdje niet drinkt? Wil je het nieuwe jaar fris beginnen? Doe dan mee aan Dry January en drink een maand lang geen (of veel minder) alcohol.

Tijdens deze Challenge drinkt je de hele maand januari (langer mag natuurlijk ook) geen alcohol, om eens te ervaren wat niet drinken met je doet. Tijdens de Dry January Challenge word je je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken en doorbreek je vastgeroeste patronen. Het drinken van alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Dry January Challenge

Meedoen aan Dry January zal je lichamelijk en mentaal veel goeds opleveren. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht door geen alcohol te drinken. Klinkt goed, toch? Dat is nog niet alles, er zijn nog meer voordelen die je hier kunt bekijken.

SmartVitaal helpt je bij je uitdaging. We zullen je tijdens deze Challenge, dus gedurende de maand januari, ondersteunen met artikelen, recepten, tips en inspiratie. We vragen je met deze Challenge niet om nooit meer alcohol te drinken, maar wel om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. Drink je stevig en vind je het lastig om helemaal niet meer te drinken? Ook dan kun je meedoen aan de Challenge. Probeer je dagelijkse alcoholinname dan bijvoorbeeld flink terug te schroeven. 

Deel dit artikel op social media

Gerelateerde artikelen