Met de maaltijdboxen van Ekomenu wordt gezond en lekker eten wel heel makkelijk

Ekomenu
26 november 2020

Gebruikers van het Platform van SmartVitaal kunnen sinds kort de gezonde maaltijdboxen van Ekomenu bestellen in onze shop. En dat is goed nieuws, want gezond eten was nog nooit zo vingerlikkend lekker. 

Ekomenu levert gezonde maaltijdboxen waar je al van gaat watertanden als je alleen al naar het plaatje kijkt. De visie van het bedrijf: ‘Ieder mens is anders en verdient een gezonde leefstijl’. De uitwerking: een enorm aanbod aan maaltijdboxen, gericht op heel veel specifieke dieetwensen, bijvoorbeeld vegan, vega, keto, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, 9 maanden, afvallen en koolhydraatbewust. 

Gezonde maaltijdboxen 

Wie gezond eet, heeft meer energie, voelt zich fit en presteert over het algemeen beter. Maar lichaam en geest zijn niet opgewassen tegen het aanbod in de supermarkt. We kopen te veel, eten minder gezond, en geven onnodig te veel geld uit. Ekomenu wilde hiervoor hét alternatief brengen: een gepersonaliseerde maaltijdbox met verantwoorde recepten en pure, biologische ingrediënten.

Makkelijk en lekker

Het prettige aan Ekomenu is dat het je helpt om een gezonde eetroutine te behouden. De recepten zijn makkelijk en lekker en je hoeft er niet voor naar de winkel, want de box wordt gewoon bij jou thuis bezorgd. Wil je toch even uit? Dan kun je je box ook ophalen in een winkel van Ekoplaza. 

Biologisch

Alle producten in de box zijn biologisch; duurzaam geteeld op een rijke bodem, zonder kunstmest of synthetische bestrijdingsmiddelen maar mét de wijsheid van moeder natuur. Of, zoals ze het bij Ekomenu zeggen: “Voor hetzelfde geld eet je gezond en biologisch”.

Uit de buurt

De ingrediënten van Ekomenu komen zo veel mogelijk van eigen bodem en dan ook nog eens zo dichtbij mogelijk. Zo steunt Ekomenu onze lokale boeren, gaan ze verspilling tegen en blijven de boxen betaalbaar. En het is nog duurzaam ook.

Ekomenu en SmartVitaal

Als je deelnemer bent aan het SmartVitaal, kun je de maaltijdboxen van Ekomenu bestellen via het Platform. We wensen je veel sterkte met kiezen, want echt álle boxen zijn verrukkelijk.

Deel dit artikel op social media

Gerelateerde artikelen