SmartVitaal treedt toe tot innovatienetwerk Health Valley

robothand en vrouwenhand
14 augustus 2020

Health Valley is het meest vooruitstrevende innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health van Nederland. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health Valley. Door innovatie-, markt- en ondernemerskracht te bundelen, geven de partners van Health Valley een onmiskenbare impuls aan de zorg.

SmartVitaal is dé health technology partner van bedrijven, gemeenten, provincies en andere ecosystemen. Met een online preventief medisch onderzoek (PMO), een breed scala aan online gezondheidstests en een persoonlijk vitaliteitsprogramma voor elke deelnemer, maakt SmartVitaal ziektepreventie niet alleen makkelijk, maar ook nog eens leuk. 

SmartVitaal: innovatie in leefstijlverbetering en ziektepreventie

Als een digitale vitaliteitsassistent maakt SmartVitaal een gezonde leefstijl mogelijk voor iedereen. De missie: heel Holland vitaal. Vitale mensen hebben immers meer energie, zijn gelukkiger, weerbaarder en minder vaak ziek. En met een vitalere samenleving kunnen leefstijlziektes worden teruggedrongen en de zorgkosten flink omlaag.  Preventie door slimme technologie voor leefstijlverbetering en vitaliteitsvergroting, dat is waar SmartVitaal voor staat. 

CEO Suzanne van Pelt

SmartVitaal-ceo Suzanne van Pelt: “Met onze slimme health technologie kunnen we een mooie bijdrage leveren aan de missie van Health Valley om samen impactvolle innovaties te versnellen, om de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken. We zijn dan ook zeer verheugd over dit partnership.”

 

Deel dit artikel op social media

Gerelateerde artikelen