Smartvitaal zoekt health-ondernemers in de breedste zin van het woord

Pilates instructeur op het strand
31 augustus 2020

Ben jij of ken jij een ondernemer op het gebied van leefstijl, fitness en gezondheid (mentaal en fysiek)? Dan hebben wij goed nieuws!

SmartVitaal heeft een missie: heel Holland vitaal. Om die missie te bereiken, helpen we opdrachtgevers als Zeeman, Vesteda, Kadaster en Visma | Raet hun werknemers gezond te houden. Dit doen we door middel van een door medisch specialisten ontwikkelde online gezondheidstest, in combinatie met breed aanbod aan health- en fitnessprofessionals, zodat elke deelnemer direct aan de slag kan met het verbeteren van zijn eigen leefstijl.

Smartvitaal zoekt versterking

Nu er steeds meer bewustzijn is over het belang van investeren in vitaliteit, stijgt het aantal opdrachtgevers van SmartVitaal snel. Steeds meer van die opdrachtgevers zijn bovendien in meerdere steden in Nederland, en zelfs in het buitenland, actief. Om ons aanbod door het hele land zo relevant en royaal mogelijk te maken, zijn wij continu op zoek naar serieuze partners die diensten leveren op het gebied van leefstijl, fitness en health. Hierbij kun je denken aan specialismen als sport, mentaal, voeding, ontspanning, werkhouding, mindfulness, stoppen met roken, etcetera.


Wat bieden wij onze partners?

  • Toegang tot een potentiele nieuwe klantenkring van duizenden gebruikers, die bovendien snel groeit.
  • Gratis exposure op ons platform en in onze nieuwsblogs, nieuwsbrieven, video’s en op onze social kanalen.
  • Een wetenschappelijk kader waarbinnen diensten kunnen worden aangeboden.
  • Een inspirerend netwerk van gelijkgestemde ondernemers. 


Meld je aan!

Ben jij of ken jij een yogaschool, personal coach, slaaptrainer, masseur, voedingscoach, fitnessschool, roeivereniging, pilatesstudio, mindfulness coach of andere healthonderneming die absoluut niet zou mogen ontbreken op het platform van SmartVitaal? Laat dan je gegevens achter via onderstaande button, dan nemen wij als de wiedeweerga contact met je op.


Meer weten?

Wil je meer over SmartVitaal weten? Kijk dan eens rond op onze website. In de onderstaande video en artikelen vind je aanvullende informatie.  


Deel dit artikel op social media

Gerelateerde artikelen