Vacature: SmartVitaal zoekt een Officemanager

Uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug
11 november 2021

Ben jij het type Officemanager dat de klus al heeft geklaard voordat een collega iets vraagt? Ben jij digitaal vaardig, perfectionistisch en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature – Officemanager SmartVitaal Rotterdam (28-32 uur)

Onze huidige Officemanager gaat zich binnen SmartVitaal ontwikkelen op het gebied van boekhouding en het projectmanagement van onze vitalenten. Daarom zijn we per direct op zoek naar een representatieve en gestructureerde Officemanager. 

De functie

Jouw werk als Officemanager is heel divers: je zorgt voor dagelijkse ondersteuning van de directie en projectmanagers, bevordert de bedrijfsvoering door het beheren van diverse officesystemen en voert je taken zelfstandig uit. Je hanteert een duidelijke structuur en planning.

Collega’s ondersteunen doe je op allerlei fronten. Je bent bijvoorbeeld handig met het beheren van verschillende mailboxen. Je stuurt afspraakbevestigingen naar opdrachtgevers, leveranciers en partners en zorgt voor een juiste terugkoppeling. Door jou weet iedereen waar hij aan toe is. Ook ben jij degene die alle binnenkomende sollicitaties screent en naar de juiste persoon doorzet. Je durft (door) te vragen en je weet je staande te houden in een commerciële en hectische omgeving. Je bent verantwoordelijk voor alle kantoorvoorraden. Ook ben je alert op aflopende contracten, zorg je voor een heads-up naar je collega en verzorg je de verlengingen. Je hebt kaas gegeten van juridische termen: voor een waterdichte arbeidsovereenkomst of een risicoloze projectovereenkomst draai jij je hand niet om. Tenslotte ben jij de notulist van de wekelijkse teammeetings. Je neemt het voortouw in deze vergaderingen en zorgt dat iedereen precies weet welke procedures lopend zijn. Jij wordt echt onmisbaar op ons kantoor: je collega’s kunnen altijd op je rekenen.

Kortom: jij bent een enthousiaste duizendpoot die graag nieuwe dingen aanpakt. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris.
 • Een veelzijdige en verantwoordelijke baan bij een informele snelgroeiende healthtech-organisatie in het Veerhavenkwartier van Rotterdam, met fenomenaal uitzicht over de Maas.
 • Prima primaire arbeidsvoorwaarden en goede secundaire voorwaarden.
 • De juiste balans tussen werk en privé.
 • Elke dag een heerlijke biologische lunch en fantastische koffie, thee en gezonde sapjes.
 • Een contract voor 28-32 uur per week.
 • Vitaliteitsbudget ter bevordering van jouw gezondheid.

De organisatie

SmartVitaal is hét vitaliteitsplatform van Nederland. Met ons gezellige, gedreven team helpen we organisaties hun medewerkers gezonder en vitaler te maken. We doen dit met onze slimme health technology, een geweldig aanbod aan health professionals en natuurlijk met onze website boordevol artikelen en video’s over alles wat met leefstijl en gezondheid te maken heeft. Onze missie: heel Nederland vitaler en gezonder maken. 

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring als officemanager of (afdelings)secretaresse.
 • Ervaring met administratie en boekhouden is een enorme pré.
 • Je bent consciëntieus, proactief en energiek.
 • Je werkt gestructureerd en planmatig.
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen en je tijd effectief in te delen.
 • Je hebt een ondernemend en leergierig karakter.

Solliciteren

Is deze functie iets voor jou? Solliciteer dan zo snel mogelijk door je CV en motivatie te mailen naar suzanne@smartvitaal.nl, ter attentie van Suzanne van Pelt.

Deel dit artikel op social media

Gerelateerde artikelen