Onze Missie

SmartVitaal heeft één missie: Heel Holland Vitaal

Met behulp van ons digitale vitaliteitsplatform bouwen wij aan een vitaler Nederland. Door middel van de digitale gezondheidscheck MijnCLIC, een persoonlijk vitaliteitsplan en een aanbod aan vitaliteit professionals, ookwel Vitalenten, waaronder artsen, onderzoekers, therapeuten en leefstijl coaches die on- en offline beschikbaar zijn.

Wees je optimale zelf met SmartVitaal!

Hét zit in mij

De bron voor een vitaal leven zit in jezelf. SmartVitaal ondersteunt en vergroot jouw vitaliteit door middel van een gepersonaliseerd aanbod met betrekking tot o.a. gezonde voeding, wellness, beweging, mindfulness, yoga, en aandacht en tijd voor jezelf.

Hét zit in de toekomst

Hoe jouw toekomst eruit ziet, bepaal jij. SmartVitaal helpt je om jouw doelen te bereiken. Daarbij gaan we uit van een gezond evenwicht. Wil je een steile carrière maken? Prima. Wij zorgen ervoor dat je ook ontspant, beweegt, en aan je familie en vrienden toekomt.

Hét zit in voeding

Het lichaam heeft eiwitten, vetten, vezels, koolhydraten, vitamines en mineralen nodig. Gezonde voeding is volgens SmartVitaal de juiste balans vinden. Heb je die balans ontdekt? Dan ben je een stap dichterbij de meest vitale versie van jezelf.

Hét zit in groei

Soms zit je vast in gedragingen en gewoontes die je belemmeren in je groei. SmartVitaal heeft fantastische programma's waar je verder mee komt. Groei, en wordt je optimale zelf met SmartVitaal.

Hét zit in beweging

Beweging verbetert je conditie, je stemming, je geheugen, en ook je zelfvertrouwen. Beweging heeft bovendien een grote invloed op de gezondheid van je hart, je brein, bloedsomloop, je immuunsysteem - ronduit: je gehele gezondheid!

Hét zit in inspiratie

#SmartVitaal