Onze Missie

Smart Vitaal heeft één missie: Heel Holland Vitaal

We gaan deze missie bereiken via ons online vitaliteitsplatform. Met onze digitale check-up MyCLIC, een persoonlijk vitaliteitsplan en een keur aan artsen, therapeuten en personal coaches die on- en offline beschikbaar zijn, lukt het iedereen om vitaal in het leven – en dus ook in het werk – te staan.

Hét zit in mij

De bron voor een vitaal bestaan zit in jezelf. Je hoeft 'm alleen nog maar aan te boren. SmartVitaal helpt je daarbij met een fantastisch aanbod van gezond eten, sport, yoga, aandacht en tijd voor jezelf, wellness en vooral: heel veel plezier.

Hét zit in de toekomst

Hoe jouw toekomst eruit ziet, bepaal jij. SmartVitaal helpt je om jouw doelen te bereiken. Daarbij gaan we uit van een gezond evenwicht. Wil je een steile carrière maken? Prima. Wij zorgen ervoor dat je ook ontspant, beweegt en aan je familie en vrienden toekomt. Want dat is gezond!

Hét zit in voeding

Je lichaam heeft eiwitten, vetten, vezels, koolhydraten, vitamines en mineralen nodig. Gezond eten volgens SmartVitaal is vooral de juiste balans vinden. Dan voel je je mentaal en lichamelijk het allerbest. En af en toe ongezond hapje? Moet kunnen.

Hét zit in groei

Vooruit komen. Groeien. Zodat je in je werk en in je privéleven steeds meer de persoon wordt die je altijd hebt willen zijn. Soms zit je vast in gedrag, houding en gewoontes die je belemmeren in je groei. SmartVitaal heeft fantastische programma's waar je verder mee komt.

Hét zit in beweging

Bewegen verbetert je conditie, en ook je humeur, je geheugen en je zelfvertrouwen gaan er op vooruit. Beweging heeft bovendien een goede invloed op je hart, je bloedsomloop en je immuunsysteem. Door dit alles blijf je er ook nog eens langer jong uitzien.

Hét zit in inspiratie

#SmartVitaal