"Jouw vitale toekomst begint met MijnCLIC"

Met de MijnCLIC lifestyle software kun je veel gezondheidsproblemen – met name hart- en vaatziekten – voorkomen. Prof. Dr. Leonard Hofstra, managing cardioloog bij Cardiologie Centra Nederland, Hoogleraar Cardiologie aan het VU medisch centrum ‐ en partner van SmartVitaal, is de founder van MijnCLIC: "MijnCLIC helpt je om gezondere keuzes te maken."
MijnCLIC staat voor My Cardiac Lifestyle Intervention Check.

Dit wil ik ook!

Stap 1

Aanmelden

Meld je aan en ga naar MijnCLIC. Het invullen van deze gevalideerde en wetenschappelijk onderbouwde gezondheidscheck duurt circa 20 minuten. Hiermee leg je de basis voor een vitaler bestaan. De lijst voldoet aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Je kunt er dus op vertrouwen dat onze persoonlijke adviezen jou echt vitaler maken.

Stap 2

Kies je vitaliteitsdoel

Of je in lotushouding op een zonnig strand wilt zitten of gewoon lekkerder in je vel, jouw vitaliteitsdoel staat voorop. Alles wat je op het SmartVitaal platform doet, is hierop gericht. We stellen je voor aan de Vitalenten die je hierbij ondersteunen. En we geven je handige tips en leuke adviezen. Je zult merken dat je er steeds meer van geniet.

Stap 3

Aan de slag

Je hebt je aangemeld, MijnCLIC ingevuld en je doel gekozen. Nu kun je aan de slag. Op de portal is jouw persoonlijke dashboard al voor je ingericht. Je ontvangt uitsluitend berichten die bij jouw wensen en lifestyle passen. Wil je online of live begeleiding, of kies je voor een mix van beide? Jouw Vitalenten staan altijd en overal voor je klaar.

Meer dan 40.000 levens aangeraakt door MijnCLIC

MijnCLIC is inmiddels door meer dan 40.000 mensen gebruikt. Hieronder een aantal bedrijven die mijnClic hebben ingezet om hun werknemers gezonder te maken.

Logo Rabobank
Logo VAN
Logo AEGON
Logo Agrico
Logo Agis
Logo 365
Logo 9292
Logo NN
Logo Mandema
Logo PGGM
Logo Cardiovitaal
Logo ArboNed

Benieuwd wat SmartVitaal voor jou kan betekenen? Meld je aan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de laatste nieuwstjes.

Hét zit in inspiratie

#SmartVitaal